Volgers

dinsdag 17 februari 2009

Symphony




O yeah, my DH and I, kissing...He is so sweet! I love him!


I've made this LO's with a amazing kit: "Symphony" by Kiki Halbert Designs and is available feb 22th at SBE

1 reacties:

Anoniem zei

Hoi Erika!

Leuk dat je op m'n weblog langs kwam! Echt een gave site dit! Echt supermooie dingen! Geweldig gewoon! Dat photoshoppen heb ik mezelf aangeleerd. Tegenwoordig maak ik ook kaarten in photoshop die ik afdruk, met m'n eigen logo! Niet dat ze zo heel erg profesioneel zijn, maar wel leuk.
Ik ben pas ook op zoek geweest op internet naar forums e.d. van digitaal scrappen. Lijkt me erg leuk om te doen, kun jij misschien een paar site's doorgeven?
Mijn vader maakt nog steeds hele mooie foto's, maar nu met een of andere digitale camera. Dus heeft hij geen donkere kamer meer nodig en die heeft hij ook niet meer.

Groetjes,
Lisa

About Me

Mijn foto
I-Krea design
Mijn naam is Erika, moeder van drie kinderen en getrouwd met de allerliefste man van de wereld, hij heeft ook 1 kind, samen dus vier. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, dat is voor mij een enorme uitlaatklep en een goede verwerkings vorm van alle indrukken die het leven ons geeft! Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkunde, een nieuwe uitdaging!
~~~~~00~~~~~~
My name is Erika, mother of three children and married to the most wonderful husband of the world, he also has 1 child, together four. I love to be creative, which is a huge outlet for me and a good treatment of all the impressions which life gives us!
Mijn volledige profiel tonen
Credits for Header:
Natural Breeze Collaboration by Digidesignresort Collab Team