Volgers

woensdag 30 januari 2008

Scripture Challenge week 4 Wait



zondag 27 januari 2008

Faith Discovery Challenge week 2



It was a heavy year. A year of sadness(I going trough a devorce in 2006) deep, intens sadness, rejection, the pain of deep working from God into my life to being more like Him! There where time's of deep pain, but also deep deep warmth and love from Him deep inside of me! This new year I will give God the chance to work more deeper in my heart, I will surrender my life to Him, again! I know that cost me a lot, but I know also that He comes more deeper in my life through this way! En although sadness and pain I've feel in my life last year, I will still follow Him.
Because He is really my love and my life!It's time for a real change!
vrijdag 25 januari 2008

Kleine tasjes...


Deze tasjes heb ik gemaakt voor vrienden,
ik heb behangpapier gebruikt en allerlei elementen zoals bloemetjes, eyelets en allerlei lintjes! Erg leuk om te doen en snel klaar.

I've made little bags for great friends. I used wallpaper that I get from the store.
It's so great to do and it's easy and fast!
donderdag 24 januari 2008

Scripture Challenge week 3 Beauty


maandag 21 januari 2008

Familie


Digital Scrapbooking

Op deze pagine vind je al mijn digiscraps, scraps die ik maak met Adobe Photoshop. Ook erg leuk om te doen en het geeft geen rommel, is soms ook wel prettig.
Klik op de onderstaande links om naar de desbetreffende onderwerpen te gaan.

Familie
Gladness
Love
Scrapbook weekend
donderdag 17 januari 2008

Faith Discovery Challenge week 1

Als kind had ik een groot vertrouwen in God. Voor mij was het heel simpel: God kon alles!Toen ik een jaar of 6 was kreeg mijn jongere broertje polio. Hij was aan 1 been verlamd en de artsen stonden versteld van zijn enorme wilskracht en doorzettingsvermogen.
Hij kon op een gegeven moment alles. Op school, tijdens de gymles deed hij gewoon mee en als zijn been een beperking vormde met hoogspringen, dook hij gewoon over de hoogte heen en kwam op zijn armen terecht.
Mijn broertje wilde dolgraag leren fietsen maar dat wilde niet lukken.
Telkens viel hij weer en werd dan erg boos. Op een dag nam ik mijn broertje apart en zei: “Als je wilt fietsen, dan moet je bidden en aan God vragen of Hij je wilt helpen en dan gaat God jou fietsen leren”
En samen gingen we bidden, een 7 jarig en een 5 jarig kind. En na ons simpel kindergebedje stapte hij op zijn fiets en fietste rond alsof hij nooit anders had gedaan. Wat verlang ik vaak terug naar dat kinderlijke geloof van toen.
Word als een kind!

Scripture Challenge week 2





maandag 14 januari 2008

Scripture Challenge 2008

Week 2: Kindness
Week 3: Beauty
Week 4: Wait
Week 5: Change
Week 6 Peace
Week 7 Glad
Week
8:Trust

Week 9 Prayer
Week 10 Grace
Week 11 Live


De Scripture Challenge is een uitdaging waarbij je elke week een woord krijgt die je kunt verwerken in een scrap. De eerste week was het woord: Faith. Hier zijn de kaartjes die ik heb gemaakt. Aan het eind van het jaar heb je dus 52 kaartjes met een bijbeltekst erop.

Faith Discovery Challenge 2008

Sinds kort ben ik lid van het forum: Faith Sisters en het is heerlijk om creatief te zijn, maar tegelijk ook met God. De Challenge voor 2008 is dat je elke week een scrap maakt over iets waardoor jou geloof is gegroeid de afgelopen jaren. Wat heeft je sterk gemaakt, wat heeft je geloof op de proef gesteld... Hier zet ik mijn creaties neer. Deze challenge maak ik digitaal, waarna ik het uitprint op a-4 papier en in een album plak. ZO heb ik aan het eind van dit jaar een mooi boek met een overzicht van mijn FAITH in God. Elke week is er een nieuwe uitdaging waar je mee aan de slag kunt gaan. Op het forum staat dan een berichtje met een zin. De eerste week was het: Open the door to a new day....Ik heb gekozen voor een gebeurtenis in mijn leven toen ik nog een klein kind was en wat voor mij enorm belangrijk is geweest in hoe ik nu omga met mijn geloof. Toen is al de basis gelegd van een vast vertrouwen in God. Deze week is de zin: Time For Change...ik ben nog aan het nadenken wat ik hiervan ga maken. Vind je het ook leuk om aan zoiets mee te doen? Kijk dan op de site van Faithsisters.

Week 1 Opening the door to a next day

As a child I had a large faith in God. For me everything was simple: God could do everything! When I was about 6 years old, my little brother got polio. He was paralyzed at one leg, and the doctors stood amazed at his enormous willpower and perseverance.


There was a time he could do anything. At school, during gymnastics he participated and when his leg was an obstruction at high-jumping, he just dived over the height and landed on his arms.


My brother very much wanted to learn how to ride a bike, but it just wouldn’t succeed.


All the time he fell and became very angry. One day I took my brother apart and said: “If you want to bike, you must pray and ask God if He wants to help you and then God will teach you how to bike”.


And together we prayed, a 7-year old and a 5-year old. And after our simple children’s prayer, he got on the bike and rode on a bike just like he’s always done that.


How often I long back for that childish faith of then.


Become like a child!

Week 2 Time for change
Week 3 Family Legacy
Week 4 Desire of the heart
Week 5 a Pure Heart
Week 6 Lover of My Soul
Week 7 Sacrifice of Love
Week 8 Unconditional Love
Week 9 Time is precious
Week 10 Sta Focused
Week 11 Woman of Virtue

About Me

Mijn foto
I-Krea design
Mijn naam is Erika, moeder van drie kinderen en getrouwd met de allerliefste man van de wereld, hij heeft ook 1 kind, samen dus vier. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, dat is voor mij een enorme uitlaatklep en een goede verwerkings vorm van alle indrukken die het leven ons geeft! Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkunde, een nieuwe uitdaging!
~~~~~00~~~~~~
My name is Erika, mother of three children and married to the most wonderful husband of the world, he also has 1 child, together four. I love to be creative, which is a huge outlet for me and a good treatment of all the impressions which life gives us!
Mijn volledige profiel tonen
Credits for Header:
Natural Breeze Collaboration by Digidesignresort Collab Team